Deze vakantiewoning voor 2 personen ligt op een bijzonder plekje in het Woold: omringd door een tuin met hagen, vijvers en oude eiken die zelf weer als een oase temidden van weiden en landerijen ligt. Wij hebben de schoppe naast onze woonboerderij (De Braoker) ingericht als gastenverblijf en stellen die graag beschikbaar voor natuurliefhebbers die er even tussenuit willen. Het complex ligt aan een half verharde weg, op 4km van Winterswijk. Van hieruit kunt u direct alle kanten op wandelen of fietsen.

De woning bestaat uit een ruime woon-/zitkamer met een open keuken, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet, en heeft een eigen terras. Blader door de foto’s onder Interieur en Tuin om een indruk te krijgen.

woensdag 21 november 2012


De herfst is mijn favoriete seizoen: luchten als geschilderd door Vermeer, kleuren uit het palet van Rembrandt en een heldere atmosfeer zonder pollen of insecten. En dit duurt tot ver in november. Dit jaar was een fantastisch herfstjaar. Ik word niet moe om het landschap in het Woold aan te prijzen tegenover wie het maar wil horen.